«

God mat och kul spel

Det händer rätt ofta att jag på helgen, bjuder hem ett par vänner för att spela sällskapsspel och njuta av god mat och dryck. Detta har jag gjort under flera år. Ibland gör vi det som ett knytkalas, att alla tar med något och så delar vi. Ibland så gör vi det som så att en handlar, vi delar vad det kostar och så lagar vi det tillsammans. När det kommer till sällskapsspel, så är det en mängd olika spel vi brukar spela. Det är allt från Boogles, till kortspel, till Risk och en massa annat skoj. Dessa spelkvällar är något jag ser fram emot och jag försöker i alla fall att se till att det blir en gång per månad.

När man har egentid

Det är ju inte alla helger man umgås med vänner och spelar spel. Då brukar jag roa mig med att spela spel på nätet. Ibland på nya casinon, ibland bara såna enkla datorspel, när man spelar i lag och ska skjuta ner saker ni vet. Har även hittat ett kul monopolspel med, som man kan spela på egen hand. 

Spelkväll till helgen

Det kommer att bli spelkväll till denna helg som kommer. Bara vädret håller i sig så kommer det även att bli att vi grillar. En del av spelen kommer därmed bli ute, så det blir spel där man rör sig, så som kubb och krocket bland annat, så tar vi de andra lite senare på kvällen. 

11 Jul 2018